Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vannak olyan öltözködési...

Vannak olyan öltözködési trükkök amivel eltüntethetném a széles vállam?

Figyelt kérdés

18 múltam,(lány) tehát nem nagyon fog már bekövetkezni valamiféle drasztikus változás az alakomban.

mik ezek a praktikák? köszönöm a válaszokat!

2008. júl. 16. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

2 Praktikát tudok mert nekem is széles a vállam az egyik az hogy ha nyakbaakasztós felsőket vásárolsz ezek ugy is jól állnak ha összevan fogva a hajad.A másik az hogy ha hosszú a hajad akkor a előre tudod dobni így kompenzálja a testedet.

ui:ha sima pántos topot veszel fel akkor a melltartód legyen nyakbaakasztós

2008. júl. 16. 23:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne nagyon hordj rövid ujjú felsőket, inkább ujjatlant vagy háromnegyedest. A harang ujjú felsők is nagyon jók. Felvehetsz mély dekoltázsú ruháhat, ezek elterelik a figyelmet a válladról. Sose vegyél fel testhez simuló felsőt, az mégjobban kiemeli a széles vállat. Lezser, könnyű felsőket hordj. Ne túl bő szárú nadrágot vegyél, inkább egyeneset és szoknyából is inkább az egyenes szabásút. Jah és ha válltömés van a felsőben, azt vágd ki!
2008. júl. 16. 23:34
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi nagyon! sokat segítettetek! igen, hosszú hajam van és direkt a vállaim miatt növeszettem meg hogy valamennyire takarja! mégegyzser köszii!!:)
2008. júl. 16. 23:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is szeles a vallam, es en is a nyakbaakasztos felsoket ajanlom.
2008. júl. 17. 03:09
 5/6 anonim ***** válasza:
fekete póló.
2008. júl. 18. 19:01
 6/6 anonim ***** válasza:
a V kivágású pólók is jók:-) és az ujjatlan.persze a póló mintájával is lehet játszani .pl próbálj 1 kicsit nagyobb mintás felsőt:-)a lényeg hogy ne a vállon legyen a hangsully
2008. júl. 24. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!