Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik boltban találok piros...

Melyik boltban találok piros csőfarmert? (Ha tudtok, árat is írjatok légyszíves! )

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Pont a héten láttam a kínaiban, elég jól nézett ki. 2-3000 Ft között volt az ára.
2009. dec. 1. 19:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Én piacon láttam multkor..:D annyira jól nézett ki :P

Am én is annyiért láttam: 2500 kb. :D

2009. dec. 1. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Terranovában láttam legutóbb 3-4e vt.=) volt még mindenféle színben lila, pink, n.sárga, zöld...stb

Ja meg piros ilyen fényes anyagból is volt.

2009. dec. 1. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Még a New Yorkerben szoktak lenni ilyen "extrém" színű gatyák. De hogy konkrétan piros van-e, azt nem tudom.
2009. dec. 1. 23:59
 5/7 anonim ***** válasza:
terranovába énis. keményen piros volt, azaz igazán piros :D
2009. dec. 2. 13:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! New Yorkert inkább kihagyom. Kínaiban néztem, de nem találtam. Majd a piacon is körülnézek. Terranováról meg lövésem sincs. :)
2009. dec. 2. 17:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem olyan van :D Szentesen a Tini divatban még van kb 3-4 db. 3000-4000 Ft ha jól emlékszem.
2009. dec. 2. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!