Segítség. Szerintetek érdemes ilyen csizmát vennem?
Figyelt kérdés
[link] Jpg
Most télire szeretném. szerintetek eredeti bőr? átázna a hóban? jol néz ki? anyukám szerint nem. ti felvennétek? végülis nem tul hivalkodo,de mégis nőies darab sztem.
2014. jan. 13. 22:08
3/12 anonim válasza:
Olyan, mint egy lovaglócsizma, szerintem ronda.
5/12 anonim válasza:
És ez neked lelki vállságot jelent?
6/12 anonim válasza:
Errata: És ez neked lelki válságot jelent?
7/12 anonim válasza:
Ronda, de ha boldogtalan lennél nélküle, akkor vedd meg. Nehogy rámenjen az egészséged!
8/12 anonim válasza:
Annyira nem rossz, de én nem venném fel, mert nem ilyen az ízlésem. Neked tetszik? Akkor vedd meg!
9/12 anonim válasza:
Egyszerűen csúnya nem szép, szerintem ne foglalkozz vele.
Vannak ennél sokkal szebb csizmák.
10/12 anonim válasza:
Nekem a pántok nem tetszenek rajta, de egyébként szép a formája, nekem is van ilyesmi fazonú csizmám. A kép alapján én nem tudom megállapítani, hogy bőr-e vagy sem.
Ez a sarok nem gyaloglásra van kitalálva, hosszú távon kényelmetlen, illetve a vékony talpa miatt nagy hidegre se való szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!