Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondolok a manapság oly...

Mit gondolok a manapság oly divatos párducmintás felsőkről (és más ruhákról)?

Figyelt kérdés

Fiúk és lányok válaszát is várom és légyszi írjátok oda a korotokat és a nemeteket!

Előre is köszi a válaszokat!

Üdv!

2009. dec. 1. 18:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%
rondák 19/L
2009. dec. 1. 18:25
 2/12 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem is rondák, és kurv*sak..na nem mind,de némelyik nagyon is. Én fel nem venném, de akinek tetszik,hordja.

21/L

2009. dec. 1. 18:26
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt h tetszett, de ez a szabástól is függ.Sztem nem kúrvás, ahoz más is kell..De csak az a lényeg h Te mit gondolsz róla.

20L

2009. dec. 1. 18:30
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Van amelyik jól néz ki, van amiről meg nagyanyám jut eszembe és tényleg marha ronda.
2009. dec. 1. 18:35
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
a többi ruhadarabtól függ, hogy egy lányon k*rvás-e vagy dögös. nekem volt olyan párducos felső, ami tetszett, igazából a fazonán is sok múlik. bár nekem párduc mintában inkább olyan tetszik, ami nem a klasszikus sárga-fekete, hanem a fehér alapon fekete mintás.
2009. dec. 1. 19:21
 6/12 anonim ***** válasza:
előző vagyok, pl. egy sima szereléshez (mondjuk farmer, magassarkú, fekete kabát) egy párducos sál sztem jól mutat. 17/L
2009. dec. 1. 19:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet feketén-fehéren kijelenteni, h vmi k..vás, vagy sem...Egyértelműen a körítéstől (kiegészítők, többi ruhadb...)függ... én amúgy szeretem a párducmintás dolgokat =) Kivéve, ha vkinek a haja az =D az már nem gyere be....=b

18/L

2009. dec. 1. 20:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Én 3 honapja vettem egyet, nagyon ritkán járok szorakozni, már kinöttem belöle, de nemrég mégis elmentünk természetesen a hajogyári szigetre:(( minden második csaj ugyanilyen párducmintásba volt, olyan kellemetlen volt, hogy elrontotta az egész estémet.. sztem soha többet nem veszem fel, pedig nagyon jo a fazonja is meg minden.. de utálom a tömegcuccokat. nem gondoltam, hogy ekkora keletje lesz:(
2009. dec. 1. 23:08
 9/12 anonim ***** válasza:

rondák

15/L

2009. dec. 2. 16:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Nos,látom megint csak engem szavaztak le leginkább,pedig odaírtam, hogy nem mindegyik k.vás..értő olvasás itt sem divat, csak a lepontozás.
2009. dec. 2. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!