Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk és lányok titeket mennyir...

Fiúk és lányok titeket mennyire érdekel mások véleménye az öltözéketekről?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy egy imázsépítő, kicsit külsőségekre építő világban élünk. Az élet számos területén fontos a jó megjelenés, főleg egy érzékeny pont a másik nem véleménye a külsőnkről. Nektek mi a véleményetek?

2014. jan. 13. 12:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt kell,hogy mondjam,engem egyatalan nem erdekel az idegenek velemenye,mert en es szerintem akinek esze van az maganak oltozik!

En tudom,hogy mit miert veszek fel es nem az utcan levo emberek!

2014. jan. 13. 12:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha tükörbe nézek és tetszem magamnak leszarom ki mit gondol. :D
2014. jan. 13. 12:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én adok mások véleményére. Szeretem ha elégedettek velem és ha nem akkor kényszeresen változtatok. Nem gyökeresen persze. Meg a százezer példánybab legyártott ruhákat ha meglátom valakin akkor nem veszem fel csak ritkán (ha netán nekem is van.) Néha észre sem veszem az ilyen dolgokat. Olyan természetes.
2014. jan. 13. 14:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Példányban*
2014. jan. 13. 14:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek megbotránkoztatni. Kéjes élvezettel tölt el, ha polgárpukkasztó cuccban flangálhatok.
2014. jan. 13. 14:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Idegenek és haverok véleménye egyáltalán nem érdekel. Ha nekem tetszik, akkor azt fogom felvenni.
2014. jan. 13. 16:06
 7/10 pömpike válasza:
100%
Valamilyen szinten érdekel de nem fogok máshogy öltözködni csak azért mert valakinek pont nem tetszik az öltözékem!
2014. jan. 13. 17:41
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát köszi srácok a választ.

Csak azért kérdeztem, mert tegnap eszembe jutott egy ötlet, miszerint lehetne egy olyan divat webáruház, ruhák kiegészítők, parfümök kölnik stb számára, ahol az emberek belájkolhatják ezeket a dolgokat. Tudom, hogy ilyen lájkolos dolog szinte mindenhol van, de itt nemek szerint el lennének választva a lájkok, így lehetne látni, hogy mennyire tetszik az az ellenkező nemnél.

2014. jan. 13. 17:45
 9/10 anonim ***** válasza:
hát engem régen érdekelt az emberek véleménye, de ma már nem annyira. ha valami tetszik, akkor felveszem.:) persze ha borzalmasan áll, akkor nem:D
2014. jan. 13. 20:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem igazán volt ezzel gondom, hogy épp mit veszek fel, volt egy lány akinek volt meg jegyzése, úgy mond randi volt, jó nyári idő volt sétáltunk parkba le ültünk egy padra beszélgetni, aztán le húzta a farmer rövidnadrág cipzárját, be nyúlt hirtelen meg lepődött, úgy lehetett vele boxeron keresztül fogdossa nem volt rajtam boxer közvetlen rá markolt, meg lepetten meg kérdi hogy miért nincs alsód mondtam nyáron nem hordok, ki kelt magából hogy miért nem hordok és hogy mivel jobb össze vissza lengedezik a helyet lenne testhezálló boxer, nem lengedezne farmerba ráadásul bő fazonú a farmer, ő számára sokkal jobban mutat ha ez a testhezálló boxer lenne normálisan tarva lenne a nemi szer, sima nadrágok nem arra vanak pl csupasz fenékel le ülni farmer közvetlen hozzá ér a fenehez, fura számára, én el mondtam neki már bocs de egyáltalán nem vagy tisztában hogy nem jó és nem kényelmes össze van paszirozva, a másik ha boxert veszek fel bő fajtát, gyerek koromban át álltam a fecske alsóról boxere egy részt azért kényelmesen legyen laza bő helyen, másik az hogy most meg nincs rajtam csak a farmer mi a baj ezzel ha a fenekem hozzá ér, mondtam neki nem az első lány vagy nekem többieknek tetszett is nyáron boxer nélkül vagyok, kicsit vitáztunk aztán idő után meg tetszett neki lazán nincs nadrág alatt boxer.
2022. jún. 28. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!