Ezvagyokén :) kérdése:
Fekete börtrikóhoz mit vennétek föl, hogy az outfit hetkoznapibban hasson?
Figyelt kérdés
A NewYorkerben vettem egy barokk mintákkal kilyukasztott bőr trikòt,de nem találtam még meg,hogy mihez tudnám felvenni2014. jan. 11. 21:13
1/1 anonim válasza:
Világos/sötét színű skinny farmer,magasderekú szoknyába/nadrágba/shortba betűrve. Attól függően hogy mit enged az alakod.Akár még bőr(betétes) nadrággal is el tudom képzelni, mondjuk ez elég vagány viselet és nem tudom hogy milyen a stílusod.
A kiegészítőkre nagyon figyelj, mert az a felső már magában is elég feltűnő!:) Persze hogyha buliba mész, nyugodtan viselj feltűnőbb darabokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!