Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek kirúghatnak a...

Szerintetek kirúghatnak a tanárok azért ha acélbetétes bakancsba megyek iskolába?

Figyelt kérdés
Az iskolatársaim véleménye nem igazán érdekel mert ez a stílusom (rocker) de anyám fojton azt mondja hogy kifognak rúgni emiatt.Szerintetek van joga a tanároknak az acélbetétes bakancs viselése miatt kirúgni az iskolából?

2014. jan. 11. 16:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy:D

Barátnőm is sokszor abba jön.

2014. jan. 11. 19:50
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak nem rúgsz bele valakibe, vagy töröd el a kislábujját, akkor biztos nem :D
2014. jan. 12. 09:01
 13/21 anonim válasza:
100%

én is acélbetétes bakanccsal(steel)járok suliba de semmi sem történt csak annyi hogy a cigányok már-már távolságot tartanak.De ha megszólnak fel se vedd! mindenkivel igy bánnak aki nem akar beállni a sorba, és jusson eszedbe "Rocker vagyok vállalom,jót ész rosszat elbírom"

De nem rúghatnak ki ezért az iskolából. 14/f

2014. jan. 12. 11:42
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem fognak, fősulin/egyetemen vizsgán is felszokták venni.
2014. jan. 12. 15:36
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem 4 év alatt nem rúgtak ki miatta, sőt egyszer se szólt érte tanár (diák igen, de az mindegy).
2014. jan. 12. 16:48
 16/21 Herczeg Levente ***** válasza:
minálunk a fél suli abban jár,tehát nem hinném baj lenne :D Fehér fűzőt ne rakj be!
2014. jan. 12. 22:28
 17/21 anonim ***** válasza:

Én református gimibe jártam acélbetétesben. Az én anyám is ezt mondta, majd megunja mondogatni..:D

A bakancs miatt nem fognak kirúgni, csak tényleg ne tegyél bele fehér vagy épp kék fűzőt:D

2014. jan. 13. 18:14
 18/21 anonim ***** válasza:
A tanárok nem rúghatnak ki, nincs joguk hozzá. Egyedül az igazgató rúghat ki. De ennyi miatt nem fog.
2014. jan. 14. 16:39
 19/21 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen szigorú a dirid. Én például a Föld legszigorúbb igazgatójával állok szemben, aki megfenyegetett, hogy ha még egyszer felveszem az imádott Steeljeimet, kicsap érte :D Persze azért hordom továbbra is :D :)
2014. jan. 22. 23:15
 20/21 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem max az igazgató teheti ki a szűrödet, de ilyenért, mert nem tetszik a cipőd, szerintem nem tenne ki
2014. jan. 22. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!