Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » S. O. S.! Ilyen cipőm van,...

S. O. S.! Ilyen cipőm van, vászon, ezt hogyan lehetne takarítani? :OOO

Figyelt kérdés
[link]
2014. jan. 11. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Én az oldalát viccen kívül Ciffel szoktam :D A vászon részt meg... egy: ilyen ratyi időben nem veszek fel ilyet, de ha mégis sáros lesz, akkor előbb megvárom, amíg rászárad és lekaparom, majd a maradékot szappanos vízzel lemosom, ahogy tudom.
2014. jan. 11. 15:09
 2/5 A kérdező kommentje:
nekem egy kis helyes koszos lett, és szappannal áttörölgettem, aztán meleg vízzel le keféltem és ilyen furcsa világos folt lett rajt :( ezen lehet segíteni? :(
2014. jan. 11. 15:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor a szappan maradt ott. Szerintem bő vízzel mosd át azon a ponton, ha így sem, akkor passzolom.
2014. jan. 11. 15:18
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi, megpróbáltam! még szárad, várom az eredményt
2014. jan. 11. 15:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a világos vászon cipőket alacsony hőfokon, 30 perces programon mosom gépben. Lacoste, Hilfiger, Converse cipőmnek sem lett sose baja tőle. Csak kis mosószert teszek bele és mellé még egy kis domestos fehérítőt, de nagyon kicsit.
2014. jan. 11. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!