Anyukam hasznalt cuccokat hoz, es nem akar ujakat venni? (Bovebben lent)
Anyukam egy heten egyszer-ketszer hoz haza hasznalt ruhakat, es mikor azt mondom neki hogy szeretnek egy felsot vagy ilyesmi mindig azzal jon hogy "tele van a szekrenyem ruhaval". A gond csak az, hogy a ruhaim tobbseget o hozta nekem. Az egyik resze ezeknek a ruhaknak a ram tul nagy vagy lehetetlenul kicsi nadragok. A masik resze a felsok, amik kopottak, nemelyik szakadt vagy foszlik, es a legdurvabb hogy van koztuk olyan is, amin kimoshatatlan sarga izzadsagfolt talalhato.. Ilyenekkel van tele a szekrenyem, nem is hordom oket, odaajandekozni masnak meg nincs kepem ilyen allapotban. Ha probalom kozolni vele, hogy ez meg ez nem kell mert eddig se hordtam es nem tetszenek, azt mondja hogy itthonra jo lesz. A 3-4 eves cuccaimat hordom a suliban, amiket meg akkor vettunk (vigyazok rajuk).
Ha azt mondom hogy szeretnek diakmunkat vallalni, akkor is azzal jon hogy ha majd kell valami, akkor azt o megveszi. Na igen, 1500 forint felett mar barmifele ruha vagy nadrag vagy cipo draganak szamit neki es vege is a tortenetnek.. 1500 alatt sajnos meg a kinai piacon sem talaltam jo anyagu, nem tonkremenos ruhakat. :(
Nem arrol van szo, hogy szegenyek vagyunk, mert nem, hala Istennek mindig jut mindenre eleg penz. De o altalaban erre fogja, hogy nem akar uj ruhakat venni. Viszont akkor meg nem ertem, miert vesz 10000 forintos etkeszletet meg egyeb (annyira nem letfontossagu) holmikat, vagy kolt el 8-9000 (!) forintot kremekre meg hajpakolasra. Ez tenyleg nagyon rosszul tud esni :(
Mit tudnek tenni? Lehet hogy halatlan gyereknek tunok, mert mas orul, ha enni kap, de nem tudom elfogadni ezt a helyzetet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!