Lanyok, nok! Hogyan kell helyesen felvenni a kosaras melltartokat? (nem tudom mert most kaptam eloszor ilyet) el kell benne igazitani a mellet? Vagy mi?
Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 22:58
1/12 anonim válasza:
mi nem megy? : D a bekapcsolás? próbáld úgy hogy elől bekapcsolod és elforgatod hátraés úgy húzod fel a pántokat
2/12 anonim válasza:
Igen, egy picit el kell igazítani, úgy, hogy minden benne legyen, alul, felül, és a hónaljad felőli rész is! A vízszintes pánt hátul maradjon vízszintes pár óra után is, ha felcsúszik kisebb kell (szám). Ha a melled bármelyik része kilóg a kosárból, nagyobb kosárméret kell (betű). Ha a merevítő nem fekszik fel középen a mellkasodra, szintén nagyobb kosárméret kell. Én azt szeretem ha stabilan tart, tudok trambulinozni is anélkül hogy leszorítanám, de van aki nem szereti ha annyira szoros, ez már ízlés kérdése.
3/12 anonim válasza:
Elöl bekapcsolod, megfordítod, pánt fel, beleigazítod.
4/12 A kérdező kommentje:
Koszii masodik valaszolo :))
2014. jan. 9. 13:17
5/12 A kérdező kommentje:
Elsoo, neked nem megy az iras??? Elobb tanulj meg irni utanavalaszolj!!!!
2014. jan. 9. 13:19
7/12 anonim válasza:
Kérdező azért én a te helyesírásod se tenném kirakatba. :D
Bekapcsolod elöl, megfordítod, beleigazítod a cicid, megigazítod a pántokat. Anyukád nincs, akivel ezt megbeszélnéd vagy sose láttad felvenni melltartót?
8/12 anonim válasza:
Felrakom a vállamra, majd hátranyúlok és hátul bekapcsolom. Fiatal vagy, még kell hogy ennyire hajlékony legyél.
Ha nem megy így, akkor ahogy írták; bekapcsolod elől majd hátrafordítod.
Sokat nem nagyon kell igazgatni, csak épp egy picit. Ha már úgy kell beleigazgatni a melled, mert nem úgy állnak a dolgok ahogy kéne, az már régen rossz. 5 perc múlva úgy is rosszul fog állni, és akkor nem tart semmit.
Neked mi nem ment?
9/12 A kérdező kommentje:
Kepzeld ha nem elnel meg mindig az oskorban akkor tudnad h azert irok igy mert ilyen a billentyuzetem...
2014. jan. 19. 23:14
10/12 anonim válasza:
Nah, okoska kérdező, sikerült-e már felvenni azt a melltartót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!