Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudok ilyen pólót rendelni?

Hol tudok ilyen pólót rendelni?

Figyelt kérdés

Az van ráírva hogy:"with great power. comes great responsibility."-pókember (nagy erő nagy felelőséggel jár)

tudom hogy lehet rányomtatni meg ilyenek de én rendelni szeretnék mert általába azok jobban néznek ki.Esetleg ebay-en?csak nem találtam

2014. jan. 7. 16:19
 1/2 anonim válasza:
Mire Ebayről megrendeled (ha találsz is), tényleg jobban jársz anyagilag és lehet minőségileg is, ha itthon szitáztatsz egyet. Ezeket már online meg tudod rendelni, elképzelésed szerint meg is csinálják, és bemész a kész pólóért, vagy kipostázzák neked. Keresőbe írd be: pólómánia. Jó minőségben , elfogadható árakon dolgoznak, és olyan lesz a pólód, amilyennek megálmodtad.
2014. jan. 12. 07:39
 2/2 anonim ***** válasza:
A Pink Lemon Fashion csinál ilyeneket is , ah írsz nekik.
2014. febr. 1. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!