Szerintetek hordhatok élénkebb kék/türkiz gatyát télen? (képek)
2009. nov. 29. 19:10
1/8 anonim válasza:
miért ne? harisnyával és bokacsizmával tökéletes szerintem...
2/8 anonim válasza:
A színes farmerek ebben a szezonban menőek:)Úgyhogy nyugodtan felveheted! Egy kis színt viszel a szürke télbe!:)
3/8 anonim válasza:
jaja hordhatsz :D
és elárulhatod hol lehet olyat kapni mint amilyen a 2. képen van.. köszi =)
4/8 anonim válasza:
Hordhatsz!
Nekem rózsaszínbe van...:)
És ja, hol lehet ilyet venni??? Tökjó
5/8 anonim válasza:
Nekem olyan kell ami a 2. képen van, de sehol se találok, és aza baj, hogy nekem maximum 3000-4000ft-ért lenne jó.
6/8 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem pontosan olyan van amilyen a 2. képen látható.
Színben és fazonban is teljesen egyezik.
Kérdező: Nyugodtan hordhatsz,én is hordom,télbe vinni kell 1 kis színt,nincs ezzel semmi gond.. :)
Akik kérdezték hogy hol lehet ilyet venni és mennyiért:
Én személy szerint a Colosseum-ban vettem,3600 forintért,3 soros lánccal együtt! :D
7/8 anonim válasza:
Én tavaly vettem olyat ami a második képen van, Terranovában volt 6-7 ezerért. De szerintem idén is minden boltban lehet kapni... A nyári kollekciósok leértékelve tán 4 ezerért is kaphatók.
8/8 anonim válasza:
Nagyon jó, minél több színt a szürke télbe! De bokacsizmával ne, az egy undormány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!