Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Újonan vásárolt ruhát ki...

Újonan vásárolt ruhát ki szoktatok mossni mielőtt elöszőr felveszitek?

Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 15:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem mindet, de a fehérneműket mindenképp.
2014. jan. 4. 16:18
 12/14 anonim válasza:
100%

Hát kedves válaszolók látni hogy nem dolgoztatok még olyan helyen ahol a ruhakat tároljak , szallítják.

Nekem hányingerem van már ettől. Gusztustalan konténerben érkeznék hozzánk egy nagy plázás márka ruhai m.o.ra . Vegyszerrel kezeltek elvileg de mindig van seljet mert kiragott stb. Kis mmes hernyoszerű bábok voltak legutobb több ruhaban és azokat rovarirtoval fujtuk le nem mostuk vagy ilyesmi! Lefujtuk rovarirtoval es cimkeztük tovabb elosztva az orszag boltjaiba...ti meg ezt probaljatok veszitek. Nem beszelve arrol hogy mi is a földón taroljuk valogatjuk a ruhakat nem veletlenül amúgy kesztyűben! Olyan szépen mutat felvállfazva de gondoljatok vegig a ruha útját is!aztan akkor meg arrol sem beszeltünk hogy magat az anyagot hol taroljak vajon és hogy? Meg akik varrjak nagyüzemben nem a legfinomabb emberek s a varrodakban kupi van minden a földön stb. Áá amígy nem dolgoztam itt én se gondoltam volna. És ennek az üzletnek is csilivil ám a kirakata es szépen vállfázott ruhak tömkelege! Persze irtószeres megtaposott par padlot megjart meg kontenert egerek patkanyok csotanyok bolhak kis hernyok esetleg de ez nem latszik a boltban olyan szépen mutat!

2014. jan. 4. 17:09
 13/14 A kérdező kommentje:
12.es válaszolo ez nagyon komoly amit írsz....megdöbbentő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. jan. 4. 17:16
 14/14 anonim ***** válasza:
A "szagától" függ.Pl.Tally-s ruha nem volt büdös,azt csak behajtogattam a szekrénybe,de a turis,kínais nagyon büdös,azt ki szoktam mosni.:)
2014. jan. 4. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!