Ívy1 kérdése:
Lányok, ki miben volt szilveszterkor?
Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 13:35
1/12 anonim válasza:
Farmer (aztán sörös farmer, mert a barátom ügyesen leöntötte:D), egy bővebb póló, alatta ujjatlannal. Meg csizmában voltam, mert hideg volt.
3/12 anonim válasza:
lila galaxisos leggings, fodros bő felső, fekete mellény, sötétkék papucscipő (kintre csizma)
4/12 anonim válasza:
fekete farmer, fehér póló, rajta egy zakóval.
5/12 anonim válasza:
Melegítőben. 10körül átöltöztem pizsire, ami egy fehér pólót takar. :D Itthon voltam
6/12 anonim válasza:
Szürke farmer, fekete csipkés felső egy fényes fekete blézerrel, és magassarkú. :)
8/12 anonim válasza:
2 harisnya rajta cicanadrág szerű fekete gatya (hátul van rajta zseb, ezért nem igazán cicanadrág) Fekete csipkés teljesen átlátszó felső, fekete melltartóval. Fekete szegecses bakancs. Piros karkötő piros nyaklánc, piros kabát, fekete sapka, vörös rúzs. :) fekete táska.
9/12 anonim válasza:
Pink pántnélküli felső , fekete szegecses csőfarmer , tornacipő , nike feket fehér melegitő felső
10/12 anonim válasza:
Fekete harisnya, méregzöld skater ruha, kardigán, csizma, fekete nyaklánc. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!