A latex és a pvc ruha az ugyanaz, vagy nem? (tovább lenn)
Figyelt kérdés
képek alapján nagyon hasonlónak találtam őket, de kémiai tudásaim alapján azt gondolom, hogy nem ugyanazok. Most akkor mi az igazság?2009. nov. 28. 21:49
1/5 anonim válasza:
Nem azonos,de PVC ruhát még nem láttam,legfeljebb extra divatbemutatókon.Nem hiszem,hogy hordaná valaki is.
2/5 anonim válasza:
a műbőr is PVC-ből van. szóval akár egy kabát akár egy csizma is lehet abból, szóval a nadrág is simán lehet. amúgy a latex és a pvc teljesen más :) a latex valószínűleg rugalmasabb, de aztán lehet a pvc is :D
3/5 anonim válasza:
Teljesen más a két dolog. A latex az gumi. Bővebben itt: [link]
4/5 anonim válasza:
A latex az egy gumi-anyag, kaucsuk alapú.
A PVC, azaz a lakk ruha meg egy külön szövet-anyagra felvitt műanyag-réteg.
5/5 ZsocaLatex&PVC válasza:
A latex az gumi és nyúlik,a pvc az zacskó te meg szerintem kevered a lakk anyaggal ami megint csak nyúlik valamelyest frankó érzés de csak alkalmi jelleggel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!