Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megvennétek egy lila v kék...

Megvennétek egy lila v kék szövetkabátot télre?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ezek eléggé kötött színek, nem lehet mindenhez hordani, viszont nem szeretnék (és nem is tudok) minden szezonban új kabátot venni. A fekete/ szürke praktikus ugyan, de nagyon egyhangú! Nos?
2009. nov. 28. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én igen. Szerintem mindkettő szín nyerő,bár attól függ, hogy az a kék s lila mennyire világos avagy sötét. Szerintem egy sötétkék kabát az már közel van a feketéhez, a lila meg divatos idén.

Így legalább viszel színt a télbe! =))

2009. nov. 28. 19:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én kabátom lila, és még soha nem volt olyan,. hogy ne illett volna. Úgyis általában ugyanazt a pár sötét tónusú nadrágot, szoknyát hordod télen.

Vedd meg nyugodtan, szürkét még vehetsz 80 évesen is!

Volt nekem türkiz is, semmi baj nem volt vele. A lányé piros és rövid, mégis egy hónap alatt egyszer volt, hogy át kellett öltöznie a kabát miatt. Úgyse sárga gatyákat hordassz többnyire!

Most vedd ami most tetszik Ki tudja? Talán jövőre nem is lesz tél!

2009. nov. 28. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Most jut eszembe, ez a második lila kabátom. van drapp is, és volt előtte ugye a türkiz, sötét kék, világos szürke(nem illett mindenhez) okkersárga, koptatott. A piros kabátos lányomé a másik(a dzseki) fekete-fehér tigriscsíkos. Ám ízléses mégis!Sőt, kifinomult. Azt is tudja hordani.
2009. nov. 28. 19:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van lila kabátom az idén.VEttem hozzá egy lila csizmát meg táskát alatta meg úgyse látja senki.
2009. nov. 28. 20:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként mindkettő olyan közép... szóval nem sötét de azt sem mondanám rá, hogy világos.
2009. nov. 28. 20:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én szövetkabátom padlizsánlila : ) Vedd meg nyugodtan :D
2009. nov. 29. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Most ez a két szin nagyon divatos :D

Persze hogy vedd meg :D

2009. nov. 29. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!