Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek milyenek ezek a...

Szerintetek milyenek ezek a ruhák 13 éves csajnak? (képek)

Figyelt kérdés

Cipők:

[link]

[link]

Ruhák:

[link]

[link]

[link]

Ilyen ruhákat és cipőket szeretnék venni...Szerintetek egy 13 évesnek jól állnak? (mármint nem túl felnőttesek :D)

2014. jan. 1. 18:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Az első cipő nagyon rossz, a második már jobb.

Amúgy én nem is értem mi van mostanában, mert azt veszem észre hogy 12 évesek kezdenek már ilyen nagyon "felnőttes" ruhába járni. Én most vagyok 16 és csak nemrég kezdtem el blézereket stb hordani.

Csak szerintem kéne egy 13 évesnek még kicsit gyerekesebben öltöznie?

2014. jan. 1. 21:34
 12/18 anonim ***** válasza:
23%
szerintem nem felnőttes...ha komolyabb a stílusod, nyugodtan hordhatod.
2014. jan. 1. 21:44
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen kicsit erős lenne ez a stílus, pláne, hogy egyetértve néhány válaszolóval, ez idősebb korosztálynak való. Meg ha nincs jó alakod, nem vagy vékony, mint a képeken szereplő lányok, esélyed sincs ezekkel a cuccokkal, bocsi.
2014. jan. 2. 03:29
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát képzeld nagyon jó alakom van :D szóval van esélyem már bocsi! És attól még, hogy a mostani 16 évesek sima tornacipő+farmer+converse-ben járnak, szerintem nem baj ha valakinek van egyéni stílusa... már bocsi xoxo
2014. jan. 2. 13:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ejj, már a király bakancsokat is bemocskolta valami új stílus.

Mindegy, szerintem jól néznek ki a ruhák, de bakancsból én csak egyszínűt vennék fel.

2014. jan. 2. 13:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy kell a stílust kialakítani, hogy látsz valahol egy sablont, és "mostantól így fogok öltözködni". A stílus önkifejezés, a te személyiségedet kéne mutatnia, nem a We heart it-ét. :) Alkalmazd a saját fantáziád ennek kialakításában.
2014. jan. 2. 14:12
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
ha bárkit meglátok virágos martensben körbe röhögöm a virág minta és a bakancs ég és föld ....inkább öltözz fel így mint sok korod belli ribizli virágszál
2014. jan. 2. 14:30
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Kicsillag, neked az az egyéni stílus amit WeHeartIt-ről szedsz le?:) Mert szerintem nem. Mindenki azt hiszi, ez az egyéni, pedig akkora tucat lett ez a stílus, mint a plázacicák. A bakancs maradhat, de szerintem a többit hanyagold. Nyilván van olyan, aki azért öltözik így, mert van valami alapja és nem divatból. Én sem azért hordok grunge cuccokat, mert 'menő', hanem mert imádom a zenei ágat. Szerintem próbáld megtalálni a saját stílusod, persze mindez ne akadályozzon meg abban, hogy ilyen cuccokat hordj.:)
2014. jan. 2. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!