Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Széles vádli, térd alattig...

Merezani kérdése:

Széles vádli, térd alattig érő csizma!?

Figyelt kérdés
Remélem nem vagyok egyedül a problémámmal.Jó... átlagnál vastagabb a vádlim,de nem hiszem el hogy a megyeszékhelyen összejárok 10 boltot a városunkba szintúgy 8-at és egyszerűen nem jön fel egyik sem.?????
2014. jan. 1. 18:03
 1/4 anonim ***** válasza:
megnyugtatlak,nekem teljesen átlagos vádlim van kicsit "izmosabb kiadásban" mert szoktam tornázni,szintnén alig találok hosszabb csizmát ami jó rám,ha nagy ritkán akad is megfelelő méretű akkor a kedves készítői kispórolják belőle a bélést,elvégre az ember miért is akarna meleg csizmát venni a télre...
2014. jan. 1. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Léteznek fűzős csizmák, esetleg olyat próbálj.
2014. jan. 1. 18:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Fúú, ne is mondd. A téli csizma vásárlás nálam is hatalmas hercehurca emiatt, talán túl nagyok az elvárásaim:

1. Jöjjön fel a lábamra!!!

2. Legyen bundás, meleg.

3. Ne ázzon be (túl könnyen)

4. Tetsszen (térd alá érő, sötét színű, kisebb sarokkal)

5. Megfizethető legyen.

Én már lassan akkor boldog vagyok, ha az első 3 teljesül, mert amúgy lehetetlen a küldetés. :( Szerintem sok lánynak van vastag vádlija, de ránk nem gondolnak a csizmagyártók...

2014. jan. 2. 00:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,a fűzőset már próbáltam de az sajnos nem az én világom nekem az túl "gót".Csak sikerül még teszek egy utolsó hajrát.
2014. jan. 8. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!