Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek hogy változzak...

Szerintetek hogy változzak meg öltözködés stílusban?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, nagyon vékony s ezért elég kátlásos s nem merek ilyen nagyon csajos ruhákat felvenni:S

Mindig csak egy farmer van rajtam, meg egy mintás póló (semmi kivágott), + pulcsi (de ilyen egyszerű cipzáros). Nagyon tetszenek ezek a mai ruhák.pl:

[link]

De mivel nagyon vékony vagyok, nincs valami nőies alakom és szerintem nem állnak nekem jól ezek a ruhák:S Holnap megyünk vásárolni, de szerintem emgint az lesz, hogy az egész Westend-be nem találok magamnak ruhát mert félek ilyeneket megvenni, mert mindig arra gondolok, hogy mit gondolnak majd h ez az elől dezska hátul léc tpusú csaj mit akar már ilyen ruhában:S

Szerintetek hogyan tudnék emgváltozni ezen téren?

2009. nov. 27. 23:08
 1/7 anonim ***** válasza:

szerintem sokkal jobban állnak ezek a ruhák vékony lányokon mint egy husibb lánynak :)

hát westendben nincsenek jó ruhák (szerintem) de pl az aluljáróban (nyugati) vannak egy két jó felsők :D

szerintem próbáld ki ezt a stílust ha ez tetszik azért annyira szörnyű nem lehet :)

2009. nov. 27. 23:46
 2/7 A kérdező kommentje:

Én már rég voltam a westendbe, csak nem vagyok Bp-i és most megyünk fel a CSI kiállításra és a westend meg a közelében van (najó nem olyan közel), csak ezért megyünk oda. Mge azért is, mert múltkor voltunk az Aréna plázába, és ott oylan ekvés bolt volt (mármint ilyen fiatalos stílusú). Lehet h megpróbálom:S Mondjuk szerintem az is a baj, hogy nekem világ életembe anyukám vette a toppokat /melltartókat, de csak ilyen sportmelltartó félét vesz, és hát abban nem túnik olyan nagynak:S mármint néztem már ismerőseimnek, akinek látszik h nincs nagy neki, csak a melltartóban valahogy jobban mutat, és így jól állnak neki ezek a ruhák:S

De nekem meg nem:S

2009. nov. 27. 23:49
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Öltözz úgy ahogy szeretnél és ne törődj semmi mással. Azt mondod kicsi a melled, nem számít, uncsi pulcsiba is kicsi, nem igaz?? Akkor mindegy, inkább járj olyanba ami tetszik is:D
2009. nov. 28. 00:07
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is úgy öltözz ahogy neked tetszik, ne hallgass másra! Ha elmész vásárolni próbáld fel azokat a ruhákat amik tetszenek meglátod megveszed:-) Kis mellekre meg ajánlom a push up melltartót, egész kicsi méretben is lehet kapni. nagyobbnak is látszik tőle és formásabb:-)) Sok nő szereti!
2009. nov. 28. 00:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan vegyél fel kis mellel is csini ruhákat, vannak a kis mellen is segítő fazonok. Például a V nyak vagy az elől fodros cuccok sokat dobnak. És hidd el, meghálálja a bátorságot az élet. A pasiknak jobban bejön az a lány, aki nem férfi ruhákban mászkál (mert lássuk be, a farmer, póló, pulcsi az férfi ruha, még ha gyártanak nőknek, női méretben is), és a te önbizalmadat is megdobja :)
2009. nov. 28. 10:47
 6/7 anonim ***** válasza:

A westendet feleljts el...2-szer olyan drága mint pl az europark...

Énis iszonyat fékony vagyok, mégis bármilyen ruhát felveszek.Ha esetleg szeretnél formásabnak látszani, használj push-up melltartót,valamint olyan felsőket amelyek buggyosak(nem olyat ami nagy rád.)egyébként hogyha örömmel viseled, azt amit hordasz, senki nem azt fogja nézni,hogy most mennyire vagy vékony.De elmehetsz a barátnőideel is vásárolni, és bizonyos darabokról az ő véleményüket is kikérheted, vagy esetleg ha van barátod, ő is sokat tudd segíteni.Csak bátran próbálj fel mindent, legfejebb visszateszed a polcra :)

Sok sikert :D

2009. nov. 28. 14:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, megfogadom a tanácsotokat:)
2009. nov. 28. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!