Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol vehetnék ilyen szoknyát?

Hol vehetnék ilyen szoknyát?

Figyelt kérdés

[link]

Annyira megtetszett, jó lenne valahol kapni. :)

2013. dec. 28. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Már megint a dagadt lábimádó.........
2013. dec. 28. 20:35
 2/7 A kérdező kommentje:

Te miről beszélsz? A kérdésre válaszolj, ha lehet.

Kiállításra megyünk a barátommal, csinos szeretnék lenni, ezért gondoltam erre a szoknyára.

És nem vagyok dagadt, olyasmi alakom van, mint a képen lévő lányénak, csak egy kicsit vastagabb a combom, meg van egy kis pocakom, ennyi. De én így érzem csinosnak és nőiesnek magam.

2013. dec. 28. 20:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Arról, hogy már 2 hete legalább naponta 1x megkérdezed, hogy egy ilyen szoknya hogy állna és mindig ilyen plus size modellekkel szemlélteted, majd kommentben kioktatsz mindenkit, aki azt mondja, hogy ne vegyél fel ilyen szoknyát, ha ilyen alakod van. Pedig én is azt mondom, ez a szoknya rövid, vegyél fel egy térdig érőt, ami takarja a combjaid. Fáj vagy nem, ez az igazság.
2013. dec. 28. 21:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha hiszed, ha nem, még nem írtam ki ehhez hasonló kérdést. Nem tudom, hogy kivel azonosítasz, de nem az vagyok, hidd el.
2013. dec. 28. 21:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze, persze... attól még fenntartom azt az állításom, hogy akinek ilyen alakja van, ne húzzon miniszoknyát.
2013. dec. 28. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:
adom :D.
2013. dec. 30. 12:23
 7/7 anonim ***** válasza:
2013. dec. 30. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!