Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet rendelni az internet...

Hol lehet rendelni az interneten fiúkra való nejlonharisnyát?

Figyelt kérdés
2008. júl. 15. 08:05
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Hát, szerintem balett intézetnél kéne érdeklődni, tudtommal csak a táncos fiúk hordanak nejlonharisnyát.
2008. júl. 15. 09:10
 2/10 anonim válasza:
17%
jaja, különbej géj vagy
2008. júl. 15. 16:30
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
te meg egy bunkó fasz.
2008. júl. 15. 19:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
nejlonosat tényleg kimondottan fiukra.. van. ilyen szinész ruha kellék üzletekben. vagy vegyél nőit, szerintem nem hiszem hogy különbség lenne a kettő között. méretben is vannak nagyobb nők, tehát szeritnem azzal nincs gond.
2008. júl. 18. 19:20
 5/10 anonim ***** válasza:
8%
xD hát jó kérdés...
2008. okt. 16. 19:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom itt az előttem szólók nagyon tájékozatlanok ebben a kérdésben. Férfiaknak már 1998 óta gyártanak nylon harisnyát és nem kimondottan speciális tevékenységekre,hanem mindennapi viseletre is. Itt meg tekinthető www.ferfiharisnya.lap.hu hazai forgalmazó a harisnyadiszkont.hu Innen lehet rendelni több tucat világ márkát is. Jó magam is innen szoktam vásárolni nylonharisnyát. Első ránézésre valóban nincs különbség, de valójában a férfi termék méretezése és anatómiai eltérései miatt különbözik, van amelyik márkán még slicc kialakítás is van. És egyébként mindegy,hogy női vagy sem.

Bár az árát tekintve nem mindegy, ezért szoktam és szokták ajánlani a nőit is a kereskedők.

2008. nov. 23. 11:18
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

Férfi harisnya - amit a szuperhősöktől örökölünk

A The Independent internetes oldalán akadtam egy riportra, ami az Egyesült Királyság férfi harisnyaiparának virágzásáról szól. Ezek után körbenéztem más honlapokon is, és kiderült hogy elég erős tendencia indult útnak a férfi divatban. A LEGWEAR4MAN az egyik leghíresebb és legkeresettebb kizárólag férfi harisnyákat forgalmazó online cég. A internetes áruházban 7-től 30 fontig,válogathatunk különböző méretű és színű darabokból. Az Independent riportjából az is kiderül, hogy a harisnyák nem ugyanolyanok, mint amilyeneket a nőknek gyártanak. Egyes darabokon ugyanis praktikus nyílás is taláható elől, hogy a mosdóban ne kelljen a férfiaknak megszabadulniuk a divatos kiegészítőjüktől.

A riportban nyilatkozik LEGWEAR4MAN igazgatója is:

"Nem tudom, hogy az utóbbi hónapokban mi történt, de az eladási adatok a csillagos égig szöktek. Az elmúlt évben körülbelül 300 pár férfi harisnyát adtunk el egy hónapban a királyság területén belül. Azonban az utóbbi hónapokban ez a szám megemelkedett 1000-re. A vásárlóink már nem csak sportolók, hanem üzletemberek is. És nem csak nadrág alá hordják, hanem sorthoz és bermudához is szívesen.

Németországban ez a tendencia már évek óta megvan. A német férfiak 50 %-a hord harisnyát. Amikor az Egyesült Királyságban megalapítottuk a cégünket, nem reméltük, hogy ilyen hamar sikere lesz.

Sok vásárlónk azt nyilatkozza, hogy a mai szuperhős világban a nők számára egy férfi harisnya igenis szexi. Az angol felső tízezerben pedig már alapkelléké vált."

2008. nov. 23. 11:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó a férfinak is a harisnya, melegít télen, és megakadályozza a visszér kialakulását (álló foglalkozásúaknál). Mások meg úgyse látják, mi van a nadrág alatt. Viszont ne lesz ronda göcsörtös, visszeres a lábam, mert megtartja a szoros harisnyanadrág.
2009. márc. 15. 14:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Tessék, itt lehet férfi harisnyák közül szemezgetni:

[link]

Pusza

2009. jún. 30. 15:52
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként is nyugodtan hordj nőinek nevezett nylon harisnyákat. A legtöbb fiú így csinálja..

Menj be nyugodtan bármelyik fehérnemű boltba, vagy akár nagyáruházba és vásárolj nyugodtan olyan darabot, ami tetszik Neked.

Egyébként az aktuális akciókról tájékozódhatsz itt is:

[link]

2009. okt. 23. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!