Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mily fülbevallókat hordjak a...

Mily fülbevallókat hordjak a hosszú hajamhoz?

Figyelt kérdés
Derék alá érő középbarna színű picit hullámos hajam van, oldalfurfruval.Még eléggé fejletlen vagyok és ezért nem szeretek nyakláncot hordani, emrt az arra aterelia figyelmet, ami nincs:PVagyis szoktam nyakláncot hordani,d e nem feltünőt, hanem sima egyszerűt:PA karkötők zaranak órán, meg hosszujjúvals em az ideális, úgyhogy úgy döntöttem h színes, feltünő fülbevallókat veszek magamnak.Szerintetek mi az ami tökjól állna a hajamhoz?
2009. nov. 27. 14:46
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

tökmindegy. ami neked teccik.

és a fülbevalót nem a hajhoz választják, hanem a ruhákhoz.

2009. nov. 27. 15:03
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem a hosszú hajadhoz elég egy pötty fülbevaló. Én is mostanában azokra vagyok rákattanva.pl:

[link]

Olcsó, és ezért van feketém,fehérem, piros, zöld, stb.. Amilyen felső van rajtam olyan színű fülbevaló.

De persze minde fülbevalót ajánlom, csak esetleg a hullámos hajad miatt nem nagyon fognak kilátszódni.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Én azt javaslom ha ki van engedve a hajad akkor elég egy pötty fülbevaló, de ha összekötöd akkor válassz valami lógósta, feltünőt. Menj el egy bizsus boltba és ezerfélét fogsz találni. 300-500 ig nagyon jók vannak.

2009. nov. 27. 15:09
 3/8 anonim válasza:
91%
szerintem a hosszú hajhoz azok az ezüstkarika fülbevalók mennek jól :)
2009. nov. 27. 15:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!Szerintem egy csillogó kisebb fülbevaló jól állna.Ha szabadon hordod inkább a hajad,akkor egy nagy karika,vagy egy díszes hosszú,akár vállig érő könnyen beleakadhat.De ha copfban hordod egy hosszabb,lógós fülbevaló nagyon szép.

PL: [link] itt az FI0127

2009. nov. 27. 15:15
 5/8 anonim ***** válasza:

szerintem akármilyen fülbevalót felvehetsz, a hajad nem fogja egyiket sem ütni.. annyi a lényeg, hogy mindig az öltözékedhez válassz egy passzolót színben, stílusban egyaránt..

nekem pl. ezek nagyon tetszenek:

[link]

[link]

[link]

[link]

2009. nov. 28. 13:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is kb ugyanolyan a hajam mint neked.Nem az számít, hogy milyen afülbevaló,henm az, hogy megy-e a ruhához.
2009. nov. 28. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:

tegnap 15:09-esnél található linkeken lévő fülbik alap darabok, mindenki ékszertárába kötelezően ott kell lenniük:)

azok jók mindenhez, és lehet kapni pár száz forintért.

rossmannba ill. DMben is vannak jó fülbevalók amik nem drágák de szépek.

2009. nov. 28. 14:28
 8/8 A kérdező kommentje:

Nekem is van nagyon sok fülbevalóm de szeretnék vmi újat és nemtudtam hogy mi legyen.

Köszi mindenkinek az 5leteket:)

2009. nov. 28. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!