Fiúk szerintetek a miniszoknya vagy a leggings szexisebb és milyen szoknya tetszik nektek?
Figyelt kérdés
linkelnétek képeket?Köszönöm2013. dec. 27. 12:26
11/21 A kérdező kommentje:
Gyökér vagy te sejtettem hogy lefogjátok hurrogni mert itt csak azt szokták csinálni!
2013. dec. 27. 22:50
12/21 A kérdező kommentje:
Mostmár azért is cicanadrágba fogok járni és miniszoknyába..
2013. dec. 27. 22:51
14/21 anonim válasza:
Leggings és rá a szoknya...leggingset szoknyával, hosszított felsővel vagy sehogy.
15/21 A kérdező kommentje:
hosszított felsővel jobban mutat szerintem. a szoknya pedig harisnyával.úgy képzeltem el.
2013. dec. 28. 23:37
16/21 A kérdező kommentje:
Ez a bőrhatású nem rossz bár nekem egy kicsit extrém inkább hosszabb felsővel tudnám elképzelni.
2013. dec. 28. 23:38
17/21 anonim válasza:
Én is hosszított felsővel gondolom,csak ez a leggings tetszik nagyon ezért ezt a képet linkeltem.
18/21 anonim válasza:
nekem is a bőrhatású leggings tetszik a legjobban. hosszított felsővel.
de a miniszoknya is bejön, átlátszó harisnyával. sztem mindkettő szexi, nem tudnék különbséget tenni. mondjuk ha csak sima fekete leggingsről van szó, annál talán szexisebb a miniszoknya harisnyával
19/21 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat. :)
2014. jan. 5. 22:34
20/21 anonim válasza:
Sziaa..! Nekem jobban tetszene egy short,mint egy szoknya vagy egy leggings...! De ha mar valasztani kell akkor inkabb leggings.! Ezek a mai fidres-fodros szoknyak,amibol a csak fel segge kilatszik.! Ahh nem!!! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!