Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 3 hónap alatt miért jön így...

3 hónap alatt miért jön így szét a bokacsizmám a sarkánál? (képpel)

Figyelt kérdés

F&F, Tesco-ba vettem. AZ ott vett ruhákkal nincs semmi baj, de a cipő mindig szétjön... :( mondjuk sokat gyaloglok, mert gyalog járok suliba (az odaút fél óra), de nem hiszem, hogy ez indok arra hogy 3 hónap alatt tönkremenjen egy cipő... Mondjuk visszatudom vinni, tavaly is levásárolhattam az árát, de bosszant, hogy csak 3 hónapot bír ki. Amúgy a cipőnek ilyen velúr anyaga van.

[link]

[link]

[link]

2013. dec. 26. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Leírtad , hogy miért, Tesco.
2013. dec. 26. 20:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Az F&F nem Tesco, csak ott forgalmazzák.
2013. dec. 26. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az F&F a Tesco saját márkája.
2013. dec. 26. 21:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van innen több cipőm is , de nincs velük ilyen problémám. (Mondjuk egy márkán belül is akkora különbségek tudnak lenne ,hogy csak na, tapasztalat.) Ugyan itt vettem 2 db inget, az egyiket már 1 éve hordom, imádom ,tényleg semmi hibája mintha új lenne. De a másikat 2x kimostam és kinyúlt, kifakult, kuka.

Nem lehet esetleg hogy rosszat foktál ki többször? De az is lehet ,hogy amit te írtál jócskán használod ,szétmegy.

Viszont ha vissza tudod váltani akkor meg (szerintem) nincs miért izgulni.

Azért remélem tudtam segíteni ! :)

2013. dec. 27. 12:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Tavaly is 2x vittem vissza... :D nem hiszem, hogy pont selejtes darabokat sikerül kifognom. Szerintem egyszerűen nem csinálják meg őket normálisan, és ennyit bírnak...

Köszi a válaszokat!

2013. dec. 27. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!