Meg kezdődtek a karácsnyi akciók, vagy még várjak? (Zara, H&M, Pull&Bear)
Figyelt kérdés
Sajnos elég messze lakok pesttől, hogy csak felmenjek körül nézni, akkor megyek amikor vásárolok is csak nem szeretnék lemaradni a nyitási akciókról !2013. dec. 26. 19:06
1/6 anonim válasza:
Holnap kezdődnek, de szerintem érdemes várni pár napot.
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon agyalok, mert vagy nincs akció és elbuktam egy du.-t vagy mire felérek üresek a boltok ...
2013. dec. 26. 20:58
3/6 anonim válasza:
A Mango Mangooutlet pont com oldalán ma reggeltől iszonyat akciók vannak, most vettem meg egy 30 ezres kabátot 12 ért, egy 20 ezres dzsekit 9 ezerért :) iszonyat boldog vagyok, mert mind a kettőt próbáltam és karácsonyra csak az árát kértem, 3-5 nap alatt kézbesítik, tehát még a fa alá is be tudom tenni :)
4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nimcs mango man :(
2013. dec. 27. 10:33
5/6 anonim válasza:
Nézz el a Zara . com ra, már megkezdődtek ott is a leárazások !
6/6 anonim válasza:
Van férfi MNG! Én előszőr Bécsben találkoztam férfi MNG bolttal!
Így kell beírni a googleba: he by mango, rámész az oldalra, kiválasztod Magyarországot régiónak, és kész is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!