A Converse tényleg pocsék márka?
na számoljunk csak: a legdrágább tornacipő a kínaiban:3000ft (bár én múltkor 1500ftért vettem , igen akció és minden egyéb nélkül!) lehet h szétmegy fél év alatt bár 1 évet is simán kibír. Viszont a converse legolcsóbb 18000ft(megjegyezném h adidas és nike normális cipőt kapsz 15000 ért és nekem is van tehát nem vagyok olyan aki csakazért is kínai!!)
Szval: 18000 osztva 3000 = 6 ha mondjuk fél évet bír akkor az annyi mint 3 év tehát ugyanott vagy csak mondjuk hordasz 6 cipőt 3 év alatt míg másnak 1be büdösödik a lába!! (és igen nekem ne mondja senki h egy gumitalpú vászoncipőbe nem büdösödik!)
"Viszont a converse legolcsóbb 18000ft"
Nem tudom, te hol vásárolsz, de ebből lazán levonhatsz 3-5 ezret, ha csak a sima magasszárú tornacipőkről van szó.
"3 év tehát ugyanott vagy csak mondjuk hordasz 6 cipőt 3 év alatt míg másnak 1be büdösödik a lába!! (és igen nekem ne mondja senki h egy gumitalpú vászoncipőbe nem büdösödik!)"
Egy vékony vászoncipő azért elég jól szellőzik. Meg van ez az új dolog, még mindig nagyon kevesen ismerik. Úgy nevezik, mosás. Ha ezt megcsinálod egy cipővel, tiszta lesz és elveszti a használatból esetlegesen eredő kellemetlen szagot. Majdnem, mintha új lenne.
megj. egyéb ruhán (trikó, pulóver, nadrág, kabát) is működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!