Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szilveszterre lejárt már az...

Szilveszterre lejárt már az ilyen felső? 17/L

Figyelt kérdés
Házibuliba készülök. Fekete cicanacival venném fel, ugyanilyen csillogós a felső, csak enm szürke hanem fekete , is filterek is feketék rajta. Meg annyi a különbség hogy a csajnál a képen jóval vékonyabb lehetek, mert rajtam nem feszül hanem kicsit bővebb és kb hosszában a fenekem felééig ér le. 17/L
2013. dec. 23. 13:28
 1/8 A kérdező kommentje:

[link]

link lemaradt :D

2013. dec. 23. 13:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, minden attól függ mivel párosítod, így a leírásod alapján, nem tudom. Cipőd, hajad, sminked milyen lenne? Tud ám ez a felső jól is kinézni bizonyos outfitekben, de általában gyagyi hatást kelt. Egy fekete blézerrel, sötét farmerrel, fekete 'pötty' vagy egyszerű fülbevalóval venném én fel, ha muszáj lenne.
2013. dec. 23. 13:36
 3/8 A kérdező kommentje:
sminkem csak alapsmink, hajam simán leengedve, cipőm meg valamilyen bokacsizma, fekete vagy barna. kiegészítőt nem vennék, táska pedig nem lesz nálunk. fekete cicanadrággal venném fel.
2013. dec. 23. 13:43
 4/8 anonim ***** válasza:
a cicanadrág, hiába van benne a nevében, nem nadrág. vegyél nadrágot szerintem. abban is csini leszel
2013. dec. 23. 14:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem ez a felso egyertelmuen gagyi hatast kelt,bar igaz,hogy egy csini farmerrel es fekete blezerrel fel lehet valamennyire javitani.Az meg,hogy cicanadraggal venned fel nagyon rossz otlet.Ebben a parositasban valoban csak otthonra,takaritashoz tudnam elkepzelni...
2013. dec. 23. 20:40
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem van ennel jobb felsod is. mutass mast is
2013. dec. 24. 00:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem ezek a felsők sosem tetszettek.
2013. dec. 24. 11:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezek a felsők nagyon lejártak az baj,hogy csomóan azt hiszik, hogy ha felső csupa csillám meg flitter akkor az egy jó buli ruha.Legtöbb kínai cucc és látszik is rajta. Sokkal jobban mutat egy kivágott/nem kivágott (ahogy szeretnéd) egyszínű,feszülős felső valami nagy nyaklánca most idén ez nagy divat lett.
2013. dec. 27. 03:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!