Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mire /miért jó a csavarozott...

Mire /miért jó a csavarozott talpú bakancs?

Figyelt kérdés

Mostanában szeretnék bakancsot venni,de szinte mindenhol csavarozott talpú van. Az mire jó? Tovább bírja vagy hamarabb tönkre megy tőle?

Itt egy kép erről a talp "fajtáról" : [link]

Köszi a választ!

2009. nov. 25. 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

0) Ez egy acélbetétes bakancs, ha rockernek érzed magad, akkor kötelező szériatartozék.

1) Vagány^^

2) Tartós, jóóó vastag a talpa, nem marja szét a felsózott járda egyetlen séta alatt pl.:P

3) Kiváló fegyverként is, ha valaki megtámadna:D

2009. nov. 26. 21:02
 2/6 A kérdező kommentje:

Hihi..na igen.Tudom,hogy acélbetkós,lévén h rocker vagyok:)Nem véletlenül szeretnék ám ilyet..és hogy kiváló fegyver na meg vagány..egyértelműen igazad van:P

DE még mindig nem értem a csavarokat a talpában..oké hogy vastagtalpú és nem nagyon károsodik,de akkor is..minek az oda?!

Köszi a választ egyébként:)

2009. nov. 27. 18:56
 3/6 anonim ***** válasza:
6%

Nem attól leszel rocker, hogy felveszel egy acélbetétes bakancsot, főleg ha még vagánynak is gondolod.

Egyébként pedig az eredeti régi bakancsoknál azok a csavarok tartották a talpat. Ma már ragasztva van, de megőrizték ezt a hagyományt. Ezért.

2009. nov. 28. 21:43
 4/6 anonim ***** válasza:
A Doc Martensemnek nem csavarozott a talpa, de még véletlen sem panaszkodnék rá, mert így tökéletes, ahogy van!! A Steelnél egyébként meg a csavar pont arra jó, hogy kijöjjenek belőle:/ Nem egy tartós darab nagy átlagba,s emmiképp nem ajánlanám!
2009. nov. 29. 10:48
 5/6 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy nem attól lesz valaki rocker,hogy olyan bakancsa van,mert azt divatrockernek nevezik,én meg nem az vagyok.Csak szeretnék végre egy bakancsot,mert tetszik,ennyi az egész.

Megnézem a Martenseket is akkor.

Köszönöm a válaszokat!

2009. nov. 29. 10:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Amúgy, szerintem nem csúszik a jégen!

:D

jó régi kérdés:)

2017. febr. 2. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!