Heló. Bakancsos vagyok (skinhead) és most kaptam egy nadrágot ami csőszárú. Eleve utálom az ilyet dehát ha már megvan elhordom szerintetek nem gáz az egy kicsit egy 10 soros acélbetkóshoz?
Figyelt kérdés
nemtudom szerintem egy skinheadnak elég b*zis egy csőgatya de sajnos muszály elhordani..végülis k**va kényelmes gumis naci csak elégé csőszárú :/2013. dec. 20. 20:07
21/23 A kérdező kommentje:
ki a csíra te nyomorult :) mielőtt pofázol ismerj meg kutya
2013. dec. 21. 21:24
22/23 anonim válasza:
Én vágnék rá a helyedben pár lyukat, itt-ott kiszaggatnám... Már nem is volna olyan b*zis...
23/23 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el ezt az egész skinhead szarságot és ne másoknak akarj megfelelni...
Attól hogy vannak nézeteid,nem kell sehova se tartozni...
Az meg szép,hogy karatézol,de nem győzhetsz mindig...
Mellesleg annyira kevert a népesség,hogy semmi értelme ennek az egésznek...
Sajnos a kapitalizmus egy fertő közepe amit a neoliberalizmus még ki is szélesít,de csak rajtd múlik,hogy valami idiotizmushoz tartozol vagy normális maradsz...
Eredeti kérdésedre válaszolva:gáz,újabb köcsög divat...Ez egyéni vélemény,dönts józan belátásod szerint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!