Hol lehet beszerezni répanadrágot?
Figyelt kérdés
Hello!
14 éves fiú vagyok, és elég vékony a lábam.
Nem találok sehol olyan gatyát, ami teljesen ráfeszül a lábamra, és nem női.
HELP!!!!!
2007. okt. 7. 18:49
1/7 anonim válasza:
Nézz szét egy turkálóba. Ott tuti találsz.
2/7 anonim válasza:
Jézus!
Miért akarsz olyan nadrágot ami testhezálló??
menj be egy a´ruha´zba,és próba´lj fel annyi nadrágot amennyi fe´le van,e´s biztosan találni fogsz olyat,ami jo´l a´ll.Igaz gondolom,hogy nem lessz olcsó.
De próba szerencse.
3/7 anonim válasza:
hát inkább márkásabb helyen találsz ahol télleg mindig a legujjab divatnak megfelelő cuccok vannak de nem lessz tul olcso de néz körbe máshol is :)
4/7 anonim válasza:
szerintem egy normél széleségű minden srácnak jobban áll. meg a tök bő deszkás gatyák. nem véletlen hogy alig lehet találni mert az fiukon olyan hülyén áll.
6/7 anonim válasza:
őő nekem van piros, zöld, kék, fehér répa nacim.
itt vettem őket ahol lakik, siofokon. haa gondolon meg adom az msn cimem és beszélünk.: zadoriakos@t-online.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!