Mi a rákot csináljak a hosszú bakancsfűzővel?
Figyelt kérdés
Gondoltam 15 soros bakancsomba 380cm-es fűzőt veszek, hogy ne kelljen kifűzögetni folyton..ezzel csak az a baj, hogy nemtudom mit csináljak befűzés után a megmaradt fűzővel..
Tapasztaltak légyszi segítsetek xd
2013. dec. 18. 16:17
1/7 anonim válasza:
Tűrd be a szárába. Vagy tekerd körbe még egyszer a lábszáradon, és aztán kösd meg, akkor csak elfogy.
2/7 anonim válasza:
Vagy betűröd, vagy tényleg körbetekered az utolsó sor fölött, esetleg picit alatta, amíg csomót nem tudsz kötni.
[link] Így :)
4/7 anonim válasza:
Vagy ha ennyire utálod, akkor vegyél rövidebb fűzőt.
5/7 anonim válasza:
Körbetekered a bakancs szárának a tetején :)
6/7 anonim válasza:
Tűrd be, én is azt csinálom. Valaki körbetekeri a lábszárán, de az (szerintem) elég gagyin néz ki. Vagyis, ha ráhúzod a nadrágod, akkor nyilván mindegy, mert nem látszik, de rövidgatyával kombinálva kicsit igénytelen benyomást kelt (bár én egy kicsit sznob is vagyok, úgyhogy lehet, hogy csak azért :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!