Gumicsizmára milyen vízlepergető és fényesítő szer van? Eddig a Kiwi cipőviasz elég jó volt rá, de kíváncsi vagyok másra is.
Figyelt kérdés
Próbáltam a Kiwi és Erdal cipőpasztákat is, de valószínűleg azok csak bőr cipőkre, bakancsokra jók. Mindkettő színtelen, de bekenés után az egész csizma fehér foltos lesz. A vizet lepergetik, de csúnya lesz utána.
A Kiwi cipőviasz viszont bevált, fényt is ad, a vizet is lepergeti, viszont ahol járás közben hajlik a csizma, ott megtörik a réteg rajta, és elveszti a fényét /de a vízlepergető tulajdonsága megmarad/.
Sima deichmann-os impregnáló spray-t is próbáltam, a vizet az is lepergeti, de megfolyik és foltos marad, szóval az is csúnya.
Úgy néz ki, eddig a Kiwi cipőviasz vált be legjobban, de kíváncsi lennék valami egyébre is.
2013. dec. 18. 10:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!