Kinéztem az interneten egy Michael Kors karórát. Mekkora az esélye annak, hogy az üzletben meg is tudom nézni?
Ha pl. bemennék egy MK üzletbe Pesten, akkor tuti, hogy megtudnám nézni, feltudnám próbálni azt a karórát, amit kinéztem interneten? (Már 3 éve nézegetem)
Vidéki vagyok, Pest messze van. Nem tudnék azért még egyszer felutazni, amire esetleg megrendelik..
Hogy működik ez? Először telefonáljak be és érdeklődjek utána?
Vagy ha bemegyek egy órásboltba a megyeszékhelyemen, ahol MK karórák is vannak, ott is megtudják rendelni, de csak úgy, hogy még nem is biztos, hogy megveszem?
Bocsánat, ha bonyolult voltam. A válaszokat köszönöm!
Szerintem a legegyszerűbb, ha bemész a órásboltba, rákérdezel, hogy van-e. Ha van, egyértelmű, ha nem, akkor kérdezz rá, hogy lehet-e ilyet, hogy meghozzák és te felpróbálnád. De tedd hozzá mindenképpen, hogy már évek óta nézegeted és nagyon tetszik, csak nem szeretnél vaktában vásárolni.
No meg ha felpróbálod és nem tetszik, nemhinném h Korséknak akkora kiesés lenne, hogy nem veszed meg :D na meg persze ha ennyire szép biztos más is szemet vet rá és akkor megveszi más, ha te nem.
No meg a "mindent a vásárlóért" elv alapján szerintem tutira sikerrel jársz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!