Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ilyen menő a fullcap,...

Miért ilyen menő a fullcap, meg a snapback? Miért nem jó már a sima baseball sapka az ilyen kis páwa g*ciknek?

Figyelt kérdés
Szerintem teljesen jó a sima, hétköznapi baseball sapi és azt legalább normálisan a fejre lehet húzni. Mi a ti véleményetek? 15/f

2013. dec. 15. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
96%
Miért volt menő bármilyen ruha darab bármelyik korba? Képzeld nekem is volt Fullcapem kettő is, pedig nem vagyok "ilyen páwa g*ci". Most nem azért a kit fillérért, szerintem a sima baseball sapka, egy 6-8 éves gyereken még hagyján, de a legtöbb kamasznak tök bénán áll. De ez csak az én személyes véleményem. Mellesleg elárulok egy titkot a Fullcapet meg a Snapbacket is normálisan a fejre lehet húzni, csak most úgy divat hordani, hogy a legkisebb szellő is le tudja fújni. Mondjuk úgy szerintem is tré hordani. Soha nem viseltem úgy.
2014. jan. 6. 21:03
 2/4 anonim válasza:
88%
Attól hogy valakinek van fullcapje attol még baromira nem páwa
2014. márc. 18. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:
98%

Mert ha valaki normálisan hordja, akkor jól is nézet ki, a baseball sapka viszont max a kisgyerekeknek áll jól.

De az az új divat, hogy az emberek éppen hogy csak a fejük tetejére teszik a sapkát, úgy hogy ha lehajolna már félúton leesne, na azt nem értem. Fel lehet azt venni normálisan is.

2014. jún. 18. 20:12
 4/4 anonim válasza:
Fullcap/snapback és a baseball sapka (összes kialakítás) is jól állhat, DE fejméret illetve forma függő erősen. Fullcapek és társaik a szögletesebb, erősebb vonalú, nagyobb férfi fejen áll jól. A baseball sapkákból megy annyifajta kivitel van kialakítás szerint, hogy csak na. Viszont az oltári hülyeség, hogy mindenkin bénán néz ki a baseball sapka ... már csak azért is mert a baseball sapka egy gyűjtő név.
2014. júl. 27. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!