Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok erről a cipőről?...

Mit gondoltok erről a cipőről? Jól néz ki?

Figyelt kérdés
[link]
2013. dec. 15. 16:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy azt hiszed ez a menő, ettől vagy különleges. Pedig nem. 1000 és 1001 tini hord ilyen cipőt. Másrészt ha ennyire tetszik minek kérded tőlünk?
2013. dec. 15. 21:44
 12/13 A kérdező kommentje:

Ez igen..:) Meg tudtál ítélni egy cipő alapján amit még meg se vettem. És amúgy nagyon tévesen vagy informálva ha azt hiszed hogy 1000 meg 1001 tini hord ilyen cipőket. Nem szeretnék elveszni a tömegben az ilyen divatmajmok között ezért inkább azt veszem ami tetszik és az egyéni stílusomat táplálom. Hogy miért kérdeztem?:) Mert kíváncsi voltam mások véleményére. Láss csodát:Szerintem ronda, bocsi.

A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad.

# 7/11 Időpont ma 16:24

El tudom fogadni ha valakinek nem tetszik mert más az izlése. De azt már nem ha valaki h**eségeket beszél hogy ez tucat meg minden. És egy cipő alapján meg tud ítélni mert hogy ő sokkal különb és hogy én csak "menő" akarok lenni...

2013. dec. 15. 22:50
 13/13 anonim ***** válasza:
szerintem jol néz ki :)
2014. jan. 5. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!