Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szilikont cipőtalpra?

Szilikont cipőtalpra?

Figyelt kérdés
nővérem vett egy új csizmát, és azzal csúfol, hogy az övé divatos, az enyém pedig nem. szeretnék kiszúrni vele, ne legyen nagy a szája, arra gondoltam, hogy bekenem a talpát szilikonnal, hogy csússzon, mit szóltok?
2009. nov. 23. 20:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
11 éves vagyok. örülök, a normális válasznak. az nekem a problémám, hogy annyit szerettem volna megtudni, hogy ha esetleg valaki használt már szilikont a cipőjén, akkor az mit tapasztalt. ugyanis nem akartam kinyírni a nővérem. épp ezért tettem fel a kérdést. tehát gondolkoztam, másokat is megkérdeztem, mielőtt megcsináltam VOLNA. az más kérdés, hogy valóban nagyon rosszul tettem fel a kérdést, mert iszonyat dühös voltam a nővérem miatt. de akkor sem értem, hogy mire fel mondják meg olyan keményen egyesek, hogy biztos én is felvágtam, amikor én kaptam új cipőt, meg hogy görény vagyok meg ilyesmik. annyira gyűlölöm az ilyen nyomorodott szerencsétleneket, na ezek, akik nem gondolkoznak, belőlük kinézem a nagymamás sztorit is, mert annyira ostobák vagy rosszindulatúak.
2009. nov. 28. 18:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Szóval. Még nem próbáltam szilikont kenni a cipőmre, de minden bizonnyal csúszik tőle.

Ettől függetlenül, még mindig azt mondom (21:29 vagyok) hogy inkább hagyd el ezt az ötletet. Oké, lehet hogy nem történik nagy baj. Lehet hogy csak elcsúszik még a házban és seggel egyet...De mi van ha nem?

Ha már annyira bosszút akarsz állni rajta, nyomj mondjuk fogkrémet a csizma belsejébe. Attól nem lesz baja, max. a büszkeségén esik csorba.

2009. dec. 14. 13:01
 13/13 A kérdező kommentje:
végülis inkább kipróbáltam először a saját cipőmön, ha már senki se válaszolt arra, hogy milyen, de úgy alakult a dolog, hogy közben edzésen ellopták a nővérem csizmáját. persze az volt az első, hogy rámkente, de ez már nem ide tartozik szerintem
2009. dec. 15. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!