Egy ilyen szoknya fehér blúzzal és magassarkúval felvehető néha hétköznap is?
"Mit illik meg mit nem. Atyaég! Hol élsz Te, a középkorban?"
Látszik, hogy egy felháborodott kis csitri lehetsz, akinek fogalma sincs a világról.
Szinte minden munkahelyen van dress-code, és pl.: egy irodában, ahol kosztüm kell, ott ezzel a szoknyával kihajítják az illetőt.
Felőlem aztán hordhat bárki ilyen szoknyát, csak aztán ne csodálkozzon, hogy ha meg akarják dugni...
Nekem szerencsés alkatom van, sportolok is és elég sokféle ruhát hordhatok, de ha ilyenbe mennék be dolgozni, a főnökköm szerintem a csukott ajtón vágna ki. A bíróságról, és egyéb intézményekről ahová járok nem is beszélve.
Elsőre azt hittem nincs is szoknya a képen és az csak egy túlméretezett franciabugyi. Komolyan ennyire nincs szégyenérzete valakinek? Értem én, hogy egy fiatal lány mutogatni akarja amije van, de ezzel a "szoknyával" magáról állít ki szegénységi bizonyítványt. Ez szerintem vállalhatatlanul rövid, nem hogy utcára de kiöltözős alkalomra meg pláne égő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!