Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy ilyen szoknya fehér...

Egy ilyen szoknya fehér blúzzal és magassarkúval felvehető néha hétköznap is?

Figyelt kérdés

[link]

Vagy ez inkább csak alkalmakra (ballagás, szalagavató, színház...stb) való?

2013. dec. 9. 17:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

"Mit illik meg mit nem. Atyaég! Hol élsz Te, a középkorban?"

Látszik, hogy egy felháborodott kis csitri lehetsz, akinek fogalma sincs a világról.

Szinte minden munkahelyen van dress-code, és pl.: egy irodában, ahol kosztüm kell, ott ezzel a szoknyával kihajítják az illetőt.

Felőlem aztán hordhat bárki ilyen szoknyát, csak aztán ne csodálkozzon, hogy ha meg akarják dugni...

2013. dec. 20. 10:47
 12/15 anonim ***** válasza:
64%
Csitri már rég voltam. A kérdező pedig nem írta, hogy munkahelyre venne fel ilyen szoknyát. Ahogy én sem oda veszem fel. És ha a férfi mellettem meg akar du.ni, azt nem bánom, mert a férjem. :)
2013. dec. 20. 19:34
 13/15 anonim válasza:
Én biztos nem vennék föl ilyen szoknyát... ilyet csak azok vesznek fel akik azt akarják hogy jól megbámulják a s*ggét. Túl, túl, túl rövid. Ilyen fazonú szoknyából van hosszabb is ha minden képpen ilyet akarsz felvenni.
2014. máj. 3. 18:26
 14/15 anonim ***** válasza:
hétköznap felveheted. De! Ne vedd fel munkába és állásinterjúra (kiv. ha rúdtáncosnak, pincérnőnek mész)
2014. jún. 12. 07:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsés alkatom van, sportolok is és elég sokféle ruhát hordhatok, de ha ilyenbe mennék be dolgozni, a főnökköm szerintem a csukott ajtón vágna ki. A bíróságról, és egyéb intézményekről ahová járok nem is beszélve.

Elsőre azt hittem nincs is szoknya a képen és az csak egy túlméretezett franciabugyi. Komolyan ennyire nincs szégyenérzete valakinek? Értem én, hogy egy fiatal lány mutogatni akarja amije van, de ezzel a "szoknyával" magáról állít ki szegénységi bizonyítványt. Ez szerintem vállalhatatlanul rövid, nem hogy utcára de kiöltözős alkalomra meg pláne égő.

2014. jún. 12. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!