Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehetne kapni necc harisny...

Hol lehetne kapni necc harisnyát? ->

Figyelt kérdés
[link]
2009. nov. 23. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:
hát ilyet én már nagyon sokat láttam a nyugati aluljáróban:D a westend előtt vannak ilyen árusok és ott. van külön fehérnemű árus.
2009. nov. 23. 16:41
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

itt most pont egy olyan akció van, hogy ajándékba azt kapsz a kuponnal...de venni is lehet ott

2009. nov. 23. 16:58
 3/5 A kérdező kommentje:
jobb lenne inkább egy üzlet név,vagy vlmi... :S ahol általában sok helyen megtalálható.Sima ruhaboltokban nem kapni?mivel nem vagyok budapesti
2009. nov. 23. 17:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is pont ugyan olyan van,amit te mutattál a képen!

Amúgy minden kínaiban lehet kapni ilyesmi harisnyákat és fehérneműs boltokban is találsz!

De nem akarlak megbántani,de a neccharisnya tudomásom szerint(vagyis én így vettem észre),már rég kiment a divatból.De mondjuk ha neked ez tetszik,akkor nyugodtan vedd fel,nem kell divatmajomnak lenni!Én még a nyáron láttam egy csajon szoknyával és elég nevetségesen nézett ki!Mondjuk régebben én is sokat hordtam,de ma már szinte semmi pénzért nem vennél fel utcára.

De ha a barátodnak szeretnél kedveskedni vele,akkor hajrá,a pasik nagyon bírják a neccharisnyát!

Sok sikert a vásárláshoz és majd írd meg,hogy találtál-e?!

Üdv!

2009. nov. 23. 18:24
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen :)

hát megnézkedem boltokban.leírom persze,ha találtam :)

szerintem pedig szexi nagyon egy nőies ruha alatt :)

2009. nov. 23. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!