Szövetkabát túl bő?
Figyelt kérdés
Vettem egy szövetkabátot és nem tudom, hogy ennek most ilyennek kell lennie?:D Vagy csak rám túl nagy mert vékony vagyok. Mert a váll passzol, kar passzol(tehát elég hosszú) és a hossza is jó. De oldalról nézve bőnek látszik és idegesít, mert nem tudom, hogy egy szövetkabát direkt ilyenre van kitalálva (nem szűkített fazonú) vagy egyel kisebb méretet kellett volna venni (de akkor meg a többi helyen túl kcisi lett volna ) Mit lehet vele kezdeni vagy jó így is?:D2013. dec. 8. 10:44
1/2 anonim válasza:
Én mindig úgy veszek kabátot, hogy aláférjen egy vastag pulcsi. Ha felveszed egy vastag pulóverrel, de úgy is nagynak érzed belülről, akkor nagy rád. Különben nem.
2/2 A kérdező kommentje:
Úgy már nem hiszem hogy bő lenne szerintem. Majd veszek jövőhéten valami jó pulcsit.
2013. dec. 8. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!