Honnan tudok venni szép szövetkabátot?
Figyelt kérdés
Szürkét vagy feketét szeretnék, hosszabb fazont. (nem derékig érőt) Lehetőleg 30 ezer Ft alatt. A válaszokat köszönöm!
18/l
2009. nov. 22. 22:12
1/4 anonim válasza:
Szia! Én vettem egy gyönyörű földig érő szövetkabátot, kb 23.000Ft-ért, Budapesten, a Garay piac mögött. Ott van 3 vagy 4 ilyen bolt, ahol szövetkabátokat, és kisestélyiket árulnak, szerintem korrekt áron, és a minőségük is nagyon jó! És van mindenféle hosszúságban.
2/4 anonim válasza:
elegant desingban lehet kapni. 13 ezerért vettem egy hosszabb fazonú fekete szövetkabátot. combközépig ér kb. nagyon puha anyaga van
3/4 anonim válasza:
A H&M-ben most pont kabát akció van, 5000 Ft kedvezményt adnak. Ilyesmiket láttam ott: [link]
Amúgy sztem turiban érdemesebb szétnézned, ott kb 3500-8000 egy szép, jó minőségű, alig használt szövetkabát (pl Király utca 77-ben lévő turiban)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2009. nov. 24. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!