Rossz méretű ruha cseréje egy pici hibával?
Figyelt kérdés
Hello! 3 napja vettem egy fehér, műbőr ujjú kabátot a New Yorkerbe, és ma visszavittem cserére, mert nem volt jó a mérete. Vissza is vették, elkérték a címem, stb.
Viszont a kabát volt rajtam 1-2 alkalommal, és véletlenül egy apró, vékony tollcsík fogta meg a fehér műbőr tetejét. Sikerült majdnem teljesen eltüntetni róla, azonban nagyon halványan, alig észrevehetőn ott maradt. Lehet, hogy ezt megfelelő tisztítószerrel teljesen ki lehet szedni belőle, nem tudom pontosan. Ezen kívül semmi baja nincs a kabátnak, csak az a pici csík.
Ebből esetleg lehet probléma, vagy ilyenkor nem vizsgálják át tüzetesen a kicserélt cuccokat?
2013. dec. 6. 16:36
1/1 anonim válasza:
Nem lesz probléma, nyugi! :) Nem is emlékeznek majd rád legközelebb. Különben meg azt kell mondani, hogy már akkor is olyan volt, mikor megvetted és te észre sem vetted. :) Hiszen a próbafülkében más is csinálhatta, mielőtt még te megvetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!