EZ a felső szerinted unisex?
Figyelt kérdés
A Lidis reklámba a kis kölöknek középen M betűs felsője van. Nos a múltkor jártam a new yorkerbe és ugyanilyen felső, a NŐI részen volt és a címkén az állt hogy fishbone SISTERS..
Szerintetek lányos ez a felső..? csak mert fiú létemre nagyon tetszik és megvenném..
Köszi.
2013. dec. 5. 23:18
1/10 anonim válasza:
menő :) fius ,de lány létemre én is felvenném szivesen :)
2/10 A kérdező kommentje:
nekem is nagyon tetszik : D mondjuk nem ilyen színben hanem fehér ujj és zöld alap résszel. Szóval akkor szerinted nem gáz egy fiún nem? Korosztályod? am kösz a választ.
2013. dec. 5. 23:34
3/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de lányosnak nem lányos:D
4/10 anonim válasza:
[link] :$ imádom 1 pasin a baseballdzsekit, szerintem nagyon jól néz ki ;) :D
5/10 A kérdező kommentje:
: D amúgy nem tudjátok mit jelenthez azaz M betű a felsőn? XD
2013. dec. 6. 00:15
6/10 anonim válasza:
passz :D de tudod, Google a barátod :D
7/10 A kérdező kommentje:
és mégis mit írjak be? mi az az M betű? XDDD már próbáltam többféle módon is gugliba de semmi értelmeset nem találtam, azért gondoltam hátha van itt vmi szakértő ezzel kapcsolatban : D
2013. dec. 6. 00:24
8/10 anonim válasza:
Nyugodtan vedd meg, nana hogy unisex vegul is a csajok durvabban csinaljak ok ha megtetszik nekik egy ferfi ruha, arra mondjak,hogy unisex es mar viszik is!
Ma mar igy megy ez...
9/10 anonim válasza:
Szerintem is teljesen uniszex.:))
Én nő vagyok, de nem venném fel, mert nekem már fiús, de én igen nőiesen öltözködöm.:)
10/10 anonim válasza:
azert ha mondjuk pesti vagy szerintem Asia centerben vegyel ilyet en ott 4E ert vettem es semmi baja :) szerintem az M betu az amerikaba nevnek a kezdobetuje akie a dzseki de lehet hulyeseg xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!