A fiúk melyik öltözködési stilust szeretik jobban? ^^
Figyelt kérdés
Inkább az ilyen sportosabbat, tornacipős fajtát, vagy mondjuk egy csini felsőt,és egy mini magassarkú csizmát???2009. nov. 22. 17:17
1/7 anonim válasza:
fiútól függ. ha ő sportos, laza akkor ált. az olyan lányokat szereti, ha pedig önimádó a srác, a cicákra hajt. :DD
2/7 anonim válasza:
Nekem éppen a goth öltözködés jön be, meg visual kei és egyéb japános dolgok. A lényeg hogy ne legyen olyan mint a nagy átlag.
3/7 anonim válasza:
Érdekes kérdés, pont valamelyik nap hallottam a rádióban, hogy amerikai kutatások szerint a hiányos öltözetű lányok 80 %-al kelendőbbek és hamarabb mennek férjhez, mint a szolid öltözködésű lányok. Hát nem tudom, hogy ez európára is jellemző e, de érdekes téma :P
4/7 A kérdező kommentje:
Hát igen..igazából én olyan váltakozatosan öltözködöm
2009. nov. 22. 19:14
5/7 anonim válasza:
Hát tény hogy egy miniszoknyás tűsarkús kivágott felsős lányt többen megnéznek az utcán, leszólítják, fütyülnek utána. Én ilyen vagyok és imádom ha néznek annak ellenére hogy 2 éve komoly kapcsolatom van. DE talán az ilyen lányokban csak az egyéjszakás kalandot látják a pasik, és egy visszafogottabb szolidabb lánnyal meg inkább komolyabb dolgot tudnak elképzelni.
De azt azért egy pasi se tagadhatja hogy vonzóbb látvány egy nőcis csaj mint egy sportcipős.
6/7 anonim válasza:
Engem taszítanak a farmeros-kapucnis-denővagyok nők. Nekem a nőies cuccok tetszenek: szoknya, nem pulcsi felsők, cipőből nem kell feltétlenül magassarkú, vannak nagyon szép lapossarkúak is, de nem torna vagy sportcipő.
7/7 anonim válasza:
Örök szabály, hogy vagy dekoltázst, vagy lábat(miniszoknya) hangsúlyozunk,mindkettővel könnyen útszélinek nézik az embert. Én sportcipőt hordok és túrabakancsot télen (legalább nem csúszok el)A magassarkút meghagyom az alkalmakra, mert 40 és 60 évesen is szükségem van a lábaimra. :) A balesetem óta meg különösen kímélem a lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!