Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A melegítő pulcsi már "égőnek"...

Bratilla kérdése:

A melegítő pulcsi már "égőnek" számít?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem túl nőies, de azért kényelmes. Amire gondolok, az belebújós pulóver, rózsaszín, fehér feliratokkal, kissé bő. Iskolába gáz egy ilyet felvenni?
2013. dec. 4. 20:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól függ kinek. Egyik barátnőmnek rövid haja van, meg az egész stílusa más, na ő viccesen néz ki melegítőben. De rajtam pl simán elmegy. :D
2013. dec. 4. 20:33
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Én nagyon alulöltözöttnek érezném magam egy olyanban.
2013. dec. 4. 20:37
 3/8 anonim válasza:
0%
Iskolába melegítő? Miért nem hálóingbe akarsz már menni?
2013. dec. 4. 20:44
 4/8 A kérdező kommentje:

Szerintem teljesen más egy hálóing és egy pulóver.

Amúgy komolyan, biztos nekem nincs ehhez érzékem, nem is vitatkozni akarok, csak megérteni, hogy miért lenne rossz dolog egy ilyesmi: [link] pulóvert felvenni farmer mellé.

2013. dec. 4. 21:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem gáz. Egyszerűen sportos pulcsi, miért kéne kiöltözni az iskolába? farmerral, sportos utcai cipővel teljesen jó.
2013. dec. 4. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Vannak olyan melegítők amivel nekem is tetszik, de ez pont nem az
2013. dec. 5. 07:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Tetszik ez a pulcsi,bar nekem egyaltalan nem sportos az oltozkodesi stilusom. Viszont szabadteri sportot uzok,igy telen szivesen felvennem:)

Ha neked eleve sportos a stilusod nincs ezzel semmi gond,azt vedd fel amiben jol erzed magad.

2013. dec. 5. 08:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Én ilyent simán felveszek. Szerintem te is hordd nyugodtan! Amúgy meg nem értem, hogy egyeseknek mi a baja ezekkel a felsőkkel, egyáltalán nem hasonlít a hálóinghez...
2013. dec. 7. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!