Hol lehet dark szoknyát fiúkra kapni?
Figyelt kérdés
2008. júl. 11. 21:29
4/9 anonim válasza:
elég sok helyen.
de a helyedben kihagynám a dolgot... valószínűleg elég gyakran beléd kötnének/megvernének érte a kevésbé toleráns (bunkó paraszt) emberek.
5/9 anonim válasza:
szerintem ne vegyél 2 ok egy elégé hülyének fognak nézi és a sok hülye simán megver mert neki nem tetszik a 2. megér neked közel 20000forintot?
6/9 anonim válasza:
Egyáltalán mért kell egy fiúnak szoknyát hordania???
7/9 anonim válasza:
jajj istenem annyira bírom ezt a "fúúúúj, minek hordod ezt, minek kell így kinézni???" nyomorék parasztokat. Azért mert ez tetszik neki te ****. Szóval: igen van egyszer a Darkshop, csak az a baj hogy itthon mindenki onnan rendel mindenkinek ugyanolyan szoknyája van, én külföldiről rendelnék olyat amit itthon senkinek nincs csakhogy egyedi legyek:D
Én ezt a két oldalt ajánlom, önmagában nem drágább mint a darkshop a szállítási költség pedig 5000Ft körül van ha jól tudom.
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
szerintem varrj,varrass vmi jó dark féle varrónővel,az ld50.hu oldalon biztos találsz vkit,ha ismerősöd nincs.Vagy darkwear.lap.hu,gothic.lap.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!