Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a cipő vajon eredeti?

Ez a cipő vajon eredeti?

Figyelt kérdés
Amikor régen vettem,még nagyon drága volt,tényleg csak ennyibe kerülne? Itt a link: [link]
2009. nov. 22. 00:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Eredeti!Ennyit er most 2009ben.97-ben ujdonsag volt.Ma csak egy cipo.
2009. nov. 22. 00:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Angliában NIKE üzletben 15-20 fontért árulják az eredeti cipőket..Sokan ott veszik meg(vagy valakivel aki kint van megvetteti)és itt eladja...már nyert rajta:)

Tudom,mert én is szoktam itt kint venni egy ismerősnek,és ő is árulja...

2009. nov. 22. 01:22
 3/4 anonim ***** válasza:
váó tiszta pvc? Hiába nájki nem is ér többet ennyinél, ha egyszer tiszta pvc, nem is bőr. Amelyik air max harminc ezer, az nem is műanyag, meg nem is ilyen hmm furcsa. Ez a modell nem is valami szép kialakítású, meg hát ugye pvc.
2009. nov. 22. 01:39
 4/4 anonim ***** válasza:
hát, nem tudom csinál-e a nike pvc cipőt, de az tuti, hogy ennyit nem adnék érte. inkább tennék hozzá egy kicsit és vennék bőrt. sportcipőnek meg főleg, ami sokat van az ember lábán.
2009. nov. 22. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!