Mikor lesz újra divatos a fecskealsó?
Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 14:32
3/11 anonim válasza:
Nalam mar regota az!
Boxert meg hordjon az aki szeretne,hogy 80 eves koraban a bokajat verdesse a toke!
4/11 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a fecskéimet, slipeket. Szerintem most is divatos, ha egy jó márkát és annak jó darabját választol, nem egy egyszerű fehéret pl.
27F
5/11 anonim válasza:
Mindig is divatos volt, mert nem mindenki szereti, ha a boxerben lóg a cucc, és semmi nem fogja, és a töke a bokájáig lóg, és ha a nadrágon át ülve látható, melyik irányban van a cucc.
Ízlés kérdése, én a fecskét szeretem, a szép, jó szabású és anyagú, márkás és férfias szép darabokat.
46F
6/11 anonim válasza:
24F
Mindig is divatos volt, és az is lesz, mert vannak még férfiak, akiknek nem tetszik a boxer és nem érzik magukat jól benne!
7/11 anonim válasza:
A "Fecske" valaha, az 1960-as évek elején egy fajta férfi FÜRDŐNADRÁG volt, de soha nem a németből átvett "Slip" típusú alsónadrágot jelölte. Ezerszer elmondtam már ezen az oldalon, hogy FECSKE = FÜRDŐNADRÁG (egyfajta, egykoron), a nem boxer alsónadrág pedig "hagyományos alsó", vagy németesen "slip".
8/11 ZsocaLatex&PVC válasza:
A forma,ha frankó,testen rendesen feszül akkor örök szexi,merész,férfias!
9/11 anonim válasza:
Nekem most is divatos. Főleg az Intimissimi-s srácokon 😉
10/11 anonim válasza:
A FECSKE olyan fürdőnadrág volt, amelyik csak az egyik oldalán volt összevarrva. Baloldalt volt 3 pár zsinór, amit meg kellett kötni. Ezért az alsónadrág levétele nélkül le-, vagy föl lehetett venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!