Szerintetek virágos Martens?
Hamarosan megérkezik a Martens bakancsom [link]
Eléggé egyedi a stílusom, de ilyen merészen még sosem öltöztem.Most szeretnék ezen változtatni. [link]
Mondjuk amik tetszenek összeállítások azokat nem tudom hogy a suliban mennyire értékelnék. Szerintetek mennyire átvihető ez egy 13 éves csajszi mindennapi életébe? :) 13/L
Ugye azt tudod, hogy ezt Magyarországon is kapni, nem az UK oldalról rendelted? Mondjuk nem tudom a szállítás árát, az UK oldalon olcsóbb, de mire kihozzák... :D
A Martens maga nagyon tetszik, két 1460-om van, az egyik bordó a másik meg fekete lakk.
Azért nem kell ennyire felkapni a vizet, a bakancsgyalázás és a füves koszos emberezés is erős volt. :)
A virágos minta miatt nekem se tetszik, főleg mert ruhával szeretem hordani az enyémeket, és sokkal jobban néz ki egy egyszerű bőr, akármilyen mintájú ruhát fel tudok vele húzni. Szerintem a virágossal nem lehet elérni olyan hatást, mint az eredetivel. Az egyedi stílust meg úgy se merem mondani magamra, hogy sokan mondják nekem.
De figyelj, egy 13 éves csajszi életébe ez a jó bakancs, gondolom nem vagy nagy rocker vagy alternatív felfogású ember. Sokakból mérget vált ki a virágos vagy egyéb mintás bakancs, de nekik megéri csinálni, mert van rá kereslet. Ez van.
Hordd bátran, mert tetszik, ha megrendelted, a lényeg, hogy te érezd jól magad benne!
Szerintem
1-noemális harisnyát vegyél fel vele!
2- semmiképpen ne vegyél hozzá aprómintás ruhadarabot!
3- világos vagy pasztell árnyalatokat is kerüld el!
4- inkább csőnacival hordd és ne shorttal
Remélem tudtam segíteni :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!