Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A fehér harisnyát miért...

A fehér harisnyát miért tartják a legtöbben kislányosnak?

Figyelt kérdés

2013. nov. 30. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert amikor kicsit voltunk, akkor mindig azt kellett húzni ünnepélyekkor.
2013. nov. 30. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
55%

Én meg 40 éves nő létemre hordom,és nincs benne semmi kislányos a számomra.A fehér harisnya is lehet szép,nehogy már csak a szinesek,mintásak,meg a fekete szín diktáljon.Nem mondom,hogy azok is néha jól mutatnak,de nekem a fehér már kiskoromban megtetszett,és a mai napig meg is tartottam.Most télen pamutot,jobb időben nejlont viselek.Sajnos kevesen merik bevállalni.Jó,aláírom nem mindenkinek áll jól a fehér harisnya,azért alak is kell hozzá,és a láb formája is sokat számít.

De szerintem azért tartják a fehér harit kislányosnak,mert manapság rengeteg szines,és mintás harisnyát gyártanak,hogy a fehéret teljesen háttérbe szorította.Ha egy nő elmegy egy harisnyás kirakat előtt és meglátja a műlábakra húzott harisnyákat,teljesen természetes,hogy el van tőlle alélva.És elismerem,hogy vannak szépek közöttük,de olyan is akad,amitől én egyenesen hányni tudnék.Száz szónak is egy a vége,akárki akármit mond,fehér harisnya mindíg is volt,van,lesz.Nem akarok dolgokat keverni,de a balett,és a néptáncosoknak erre szükségük van.Mert hogyan mutatna rajtuk a szines hari?,Én még eddig csak fehéret láttam rajtuk.És akinek tetszik(mint mondjuk nekem),az úgyis felveszi.

2013. dec. 1. 12:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert a kislányokra hacukázták a divatirányzatok.
2013. dec. 2. 16:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is hordom, vannak olyan kötött ruháim és csizmáim, amelyekhez csak a fehér jó. Nem kislányos szerintem, ápolt, nőies, "tiszta" hatást kelt pasztell szinekkel. van olyan barátnőm, aki csak (és állandóan) fekete harisnyát hord - olyan gyászhuszáros, melankólikus lesz tőle az ember, pedig alapjában nem az. Gyerekkoromban balettoztam ott persze, hogy alapvető a fehér!
2013. dec. 3. 12:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó!A 2-es válaszoló vagyok.Én is azt mondom,hogy egyáltalán nem kislányos,és csak azért nem merik sokan felvenni,mert a mai fiatal lányok-nők többsége azt nézi mi a divat,és ki milyen ruhát,harisnyát vett fel.Az is lehet,hogy fel mernék venni,de attól tartanak majd,hogy mindenki az utcán őket bámulják.Én ezt már nagyon régen leküzdöttem,egyszerűen nem foglalkozom vele,akkor hagy bámuljon.Na és?Nem divatbolond stílusként viselem a fehér harisnyát,hanem azért mert nekem ez jön be.Lehet másnak a fehér szín túl kihívó,pedig én szineseket is hordok,de a rózsaszíntől rosszul lennék.A pirosat viszont simán felveszem.Meg ahogy írtad,úgy néznek ki benne a fekete harisnyában mint a gyászhuszárok.Mondjuk,van akinek kimondottan jól áll a fekete.
2013. dec. 3. 17:46
 6/6 anonim ***** válasza:

A fehér nem kihívó, a piros az az. Azt akkor kell felvenni, ha kihívó akarsz lenni. A feketét sokan azért hordják, mert a fekete mindenhez megy: nem kell aggódnod, gondolkodnod. Szerintem lustaság.

A szinesekkel egyébként óvatosan kell bánni, a legfontosabb az összhang!

2013. dec. 6. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!