A fehér harisnyát miért tartják a legtöbben kislányosnak?
Én meg 40 éves nő létemre hordom,és nincs benne semmi kislányos a számomra.A fehér harisnya is lehet szép,nehogy már csak a szinesek,mintásak,meg a fekete szín diktáljon.Nem mondom,hogy azok is néha jól mutatnak,de nekem a fehér már kiskoromban megtetszett,és a mai napig meg is tartottam.Most télen pamutot,jobb időben nejlont viselek.Sajnos kevesen merik bevállalni.Jó,aláírom nem mindenkinek áll jól a fehér harisnya,azért alak is kell hozzá,és a láb formája is sokat számít.
De szerintem azért tartják a fehér harit kislányosnak,mert manapság rengeteg szines,és mintás harisnyát gyártanak,hogy a fehéret teljesen háttérbe szorította.Ha egy nő elmegy egy harisnyás kirakat előtt és meglátja a műlábakra húzott harisnyákat,teljesen természetes,hogy el van tőlle alélva.És elismerem,hogy vannak szépek közöttük,de olyan is akad,amitől én egyenesen hányni tudnék.Száz szónak is egy a vége,akárki akármit mond,fehér harisnya mindíg is volt,van,lesz.Nem akarok dolgokat keverni,de a balett,és a néptáncosoknak erre szükségük van.Mert hogyan mutatna rajtuk a szines hari?,Én még eddig csak fehéret láttam rajtuk.És akinek tetszik(mint mondjuk nekem),az úgyis felveszi.
A fehér nem kihívó, a piros az az. Azt akkor kell felvenni, ha kihívó akarsz lenni. A feketét sokan azért hordják, mert a fekete mindenhez megy: nem kell aggódnod, gondolkodnod. Szerintem lustaság.
A szinesekkel egyébként óvatosan kell bánni, a legfontosabb az összhang!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!