Nektek mi az elsődleges szempont ilyenkor télen?
Figyelt kérdés
divatos karcsúsított de pufi kabát ami meleg, vagy egy szövet kabát ami csinos de jobban alá kell öltözni.2013. nov. 30. 13:26
1/7 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek a pufi kabátok, és amúgy is nagyon vastag pulcsikat árulnak. Mondjuk a kabátom meg van már egy ideje, és azért jobban van bélelve mint amit átlagban idén árulnak.
2/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy valójából mennyit is töltök kint. Ha pl autóval megyek A-ból B-be akkor nem fogok annyira felöltözni, mintha a fél napomat a fagyban töltöm.
Minkét fajta kabát fellelhető a ruhatáramban, de a fentiek alapján döntöm el, hogy éppen melyiket veszem fel.
3/7 anonim válasza:
Szövetkabátból is van ami meleg! Esetleg bunda, irhabunda. 0 fok környékén én már tojok arra hogy jól nézzek ki, jöhet a sínadrág is!
4/7 anonim válasza:
Nekem van ilyen divatos karcsúsított, derekat védő pufikabátom és 0 fok körül már csak azt hordom. A másik kabátom egy vajszínű igazi gyapjúszövet kabát, de azt csak enyhébb időben hordom. Hiába öltözöm alá, nem elég meleg. Én meg rühellek fázni és a felfázást még jobban utálom.
5/7 anonim válasza:
Mindkettőm van, viszont ha nagyon hidegre fordul az idő, akkor már a szövetkabát nem szokott elég lenni és inkább a pufit hordom, az jó meleg és nem fázom benne.
6/7 A kérdező kommentje:
szoknyához, hosszított felsőhöz hordható a pufi kabát?
2013. nov. 30. 15:26
7/7 anonim válasza:
Én mindkettőhöz szoktam, mondjuk az én kabátom alapból hosszított, elegánsabb fazonú.
linket esetleg tudsz küldeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!